Todos os informes
Informes de paperworld_displayed
#152060: "Pas de defausse pour poser un 2"
notabug: Isto non é un erro
1
Sobre qué é este informe?
Qué aconteceu? Por favor selecciona debaixo
Regras: unha regra do xogo non foi respectada
Descrición detallada
• Qué parte das regras non se cumpriron na adaptación da BGA?
J’ai pu commencer ma pile par un 2 sans avoir besoin de payer en defaussant une carte• é visible a violación das regras na repetición? Se o é, en que número de movemento?
Oui• Cal é o teu navegador?
Safari v16
Historial de informes
5. Xan 2025 18:55 •
Moof • Isto non é un erro:
5. Xan 2025 19:18 • Je n'arrive pasà reproduire le bug.
La réduction donnée par le ciseau ne s'applique qu'une fois par tour
La réduction donnée par le ciseau ne s'applique qu'une fois par tour
Engade a este informe
Por favor engade aquí calquera cousa que sexa relevante para reproducir este erro ou entender a túa suxestión:
- Outro DI de mesa / ID de movemento
- Premer F5 resolveu o problema?
- Apareceu o problema varias veces? Tódalas veces? Aleatoriamente?
- Se tes un pantallazo deste erro (boa práctica), podes usar Imgur.com para subilo e copiar/pegar a ligazón aquí.